Stichting AVG voor Verenigingen heeft verklaart dat G.V. 'Willen is Kunnen' het AVG-programma heeft doorlopen en dat G.V. 'Willen is Kunnen' zelf verklaart dat ze de inspanningen heeft verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Met het doorlopen van het AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen heeft G.V. 'Willen is Kunnen' kennis over de materie, die door de AVG wordt geraakt, ontvangen en heeft men zelf verklaard naar eer en geweten aan de wet te voldoen.

Meer informatie over privacy en de nieuwe privacy verklaring van W.I.K. te ontsluiten via deze pagina.

LET OP!! in bovenstaande link staat een oud emailadres!! Dit moet zijn: info@wik-gym.nl 

Privacy verklaring

Of het nu gebeurt via elektronisch bankieren, online winkelen, sociale media of de elektronische belastingaangifte, we delen steeds vaker persoonsgegevens. De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU helpt individuen zeggenschap houden over deze informatie door middel van een aantal belangrijke rechten die het individu in staat stelt om zichtzelf beter te beschermen. 

Om aan de wet te voldoen heeft onze vereniging een privacybeleid en informeren we de mensen, van wie we de persoonsgegevens hebben opgeslagen, goed over hun rechten. Dit doen we met de privacy verklaring van onze vereniging, zodat iedereen op de hoogte kan zijn van rechten zoals: 

inzagerecht;
recht op rectificatie;
recht op vergetelheid;
recht op beperking van verwerking;
kennisgevingsplicht;
recht op overdraagbaarheid van gegevens;
recht van bezwaar.

Mede mogelijk gemaakt door: